+ پاسخ به موضوع
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 3 4 5
نمایش نتایج: از شماره 65 تا 70 , از مجموع 70

موضوع: شیعیان در روایات

مدیران شورای نظارت گنجینه گنجینه آواتار ها
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 1 در 1 پست

Re: شیعیان در روایات

[JUSTIFY]امام صادق(ع) فرمود:
    «خداوند، بهترین رفتارها را به پیامبر(ص) اختصاص داد. خودتان را بیازماییدکه اگر در شما از آن رفتارها چیزی هست، خدا را سپاس گویید و آن را زیادانجام دهید و آن روش*های نیک ده عدد هستند:
    ۱/یقین 2.قناعت 3.صبر 4.شکر 5.حلم 6.حسن خلق 7.سخاوت 8.غیرت 9.شجاعت 10.مروّت».

[/JUSTIFY]65. حدثنا احمد بن محمد بن یحیی العطار(ره) قال: حدثنا ابی [عن احمد ابنمحمد بن عیسی، عن عثمان بن عیسی] عن عبدالله بن مسکان، عن ابی عبدالله(ع)قال:
    ان الله تبارک و تعالی خصّ رسول الله(ص) بمکارم الاخلاق، فامتحنوا انفسکمفان کانت فیکم فاحمدوا الله عزوجل و ارغبوا الیه فی الزیادۀ منها، فذکرهاعشرۀ:
    الیقین و القناعۀ و الصبر و الشکر و الحلم و حسن الخلق و السخاء و الغیرۀ و الشجاعۀ و المروءۀ.

سپاس ها
    1
    سپاس شده 1 در 1 پست

عبدالعظیم حسنی(ع) فرمود: «نزد امام هادی(ع) رفتم، چون مرا دید، فرمود: ای اباالقاسم! خوش آمدی که تو حقیقتا دوست ما هستی».
    عرض کردم: ای پسر پیغمبر! من می*خواهم دین خود را بر شما عرضه بدارم کهاگر مورد رضایتتان هست، بر آن ثابت بمانم تا خدای عزوجل را ملاقات کنم.
    امام(ع) فرمود: «ای اباالقاسم! بفرما».
    عرض کردم: من می*گویم خداوند یکتاست و مانند ندارد، از تعطیل و تشبیه بهدور است، جسم و صورت و عرض و جوهر نیست؛ بلکه او خالق اجسام است و صورتآفرین چهره*هاست و آفریدگار اعراض و جوهرها و پروردگار تمام چیزهاست وصاحب و پدید آورنده و حادث کننده آن است و او حکیمی است که کار بدینمی*کند و کار واجبی را فروگذار نمی*نماید.
    و محمد(ص) بنده او و خاتم پیامبران است و تا روز قیامت، پیامبر دیگری از او نخواهد آمد و دین او، آخرین دین است.
    رهبر مردم و جانشین و صاحب امر پس از پیامبر(ص)، امیرالمومنین علی(ع) استو پس از او حسن و حسین و بعد از او علی بن حسین و بعد از او محمد بن علی وبعد از او جعفر بن محمد و بعد از او موسی بن جعفر و بعد از او علی بن موسیو بعد از او محمد بن علی(ع) و بعد از او شمائید؛ ای آقای من!
    امام(ع) فرمود: «بعد از من پسرم حسن است و مردم با جانشین پس از او چه می*کنند؟»
    عرض کردم: ای آقای من! مگر چگونه می*شود؟
    فرمود: « او دیده نمی*شود و حلال نیست که نامش را ببرند، تا اینکه ظهورکند و زمین را پر از عدل و داد کند، همانطور که از ستم و ظلم پر شده باشد».
    عرض کردم: اقرار کردم و می*گویم که دوستان ایشان، دوستان خدا و دشمنانشان،دشمنان خدایند و فرمانبری از آنان، فرمانبری از خدا و نافرمانی از آنها،نافرمانی از خداست.
    شهادت می*دهم پیرامون اعتقاد به معراج، سوال قبر، بهشت، دوزخ، پل صراط ومیزان که حق هستند و روز قیامت بدون شک خواهد آمد و خداوند کسی را که درقبر باشد، برمی*انگیزد.
    می*گویم که واجبات بعد از ولایت، نماز، زکات، حج، جهاد در راه خدا، امر به معروف، نهی از منکر و حقوق والدین هستند
    عرض کردم: این مذهب و دین و عقیده من است که شما را از آن آگاه ساختم.
    امام هادی(ع) فرمود: «ای اباالقاسم! به خدا قسم که این دین خداست که برایبندگان خود پسندیده است. پس بر آن استوار و ثابت قدم باش و خداوند هم شمارا در دنیا و آخرت بر این عقیده استوار و ثابت قدم بدارد».

[JUSTIFY]66.حدثنا علی بن احمد بن موسی الدقاق [و علی بن عبدالله الورّاق جمیعاقالا: حدثنا محمد بن هارون الصوفی، قال: حدثنا ابوتراب عبیدالله بن موسیالرویانی] عن عبدالعظیم بن عبدالله الحسنی، قال:
    دخلت علی سیدی علی بن محمد بن علی بن موسی بن جعفر الصادق(ع) فلما بصر بی قال لی: «مرحبا بک یا ابا القاسم انت ولیّنا حقّا».
    قال: فقلت له: یا بن رسول الله انی ارید ان اعرض علیک دینی، فان کان مرضیّا ثبت علیه حتی القی الله عزوجل، فقال: هات یا ابا القاسم.
    فقلت انی اقول: انّ الله تبارک و تعالی واحد لیس کمثله شیء، خارج منالحدّین: حدّ الابطال و حدّ التشبیه و انه لیس بجسم و لاصورۀ و لا عرض ولاجوهر بل هو جل ذکره مجسم الاجسام و مصور الصور و خالق الاعراض و الجواهرو رب کل شیء و مالکه و جاعله و محدثه و انه حکیم لا یفعل القبیح و لا یخلّبالواجب و انّ محمداً(ص) عبده و رسوله خاتم النبیین، فلا نبی بعده الی یومالقیامۀ و انّ شریعته خاتمۀ الشرایع، فلا شریعۀ بعدها الی یوم القیامۀ.
    و اقول: انّ الامام و الخلیفۀ و ولی الامر بعده امیرالمومنین علی بن ابیطالب(ع) ثم الحسن، ثم الحسین، ثم علی بن حسین، ثم محمد بن علی ثم جعفر بنمحمد ثم موسی بن جعفر ثم علی بن موسی ثم محمد بن علی ثم انت یا مولای.
    فقال(ع): و من بعدی الحسن ابنی، فکیف للناس بالخلف من بعده؟
    قال: فقلت: و کیف ذلک یا مولای؟
    قال(ع): «لانّه لایری شخصه و لایحلّ ذکره باسمه، حتی یخرج فیملا الارض قسطا و عدلا کما ملئت ظلما و جورا».
    قال: فقلت: أقررت و أقول: انّ ولیّهم ولی الله و عدوّهم عدوّ الله وطاعتهم طاعۀ الله و معصیتهم معصیۀ الله.
    و اقول: انّ المعراج حقّ و المساءلۀ فی القبر حقّ و انّ الجنّۀ حق و النارحقّ و الصراط حق و المیزان حق و انّ الساعۀ آتیه لاریب فیها و انّ اللهیبعه من فی القبور.
    و اقول: انّ الفرائض الواجبۀ بعد الولایۀ: الصلاۀ و الزکاۀ و الصوم والحجّ و الجهاد و الامر بالمعروف و النهی عن المنکر و حقوق الوالدین.
    فقلت هذا دینی و مذهبی و عقیدتی و یقینی قد اخبرتک.
    فقال علی بن محمد(ع): «یا اباالقاسم هذا-و الله- دین الله الذی ارتضاهلعباده اثبت علیه، اثبت الله بالقول الثابت فی الحیاۀ الدنیا و فی الآخرۀ».
    [/JUSTIFY]

سپاس ها
    1
    سپاس شده 1 در 1 پست

[JUSTIFY]امام صادق(ع) فرمود: «کسی که منکر چهار چیز شود، شیعه ما نیست:
    ۱/معراج 2.سوال قبر 3.اینکه بهشت و دوزخ آفریده شده*اند 4.شفاعت».

[/JUSTIFY]67.حدثنا احمد بن الحسن القطان(ره) قال: حدثنا [ احمد بن یحیی بن زکریا، عنبکر بن عبدالله بن حبیب، عن تمیم بن بهلول، عن] محمد بن عمارۀ عن ابیهقال: قال الصادق جعفر بن محمد(ع):
    «لیس من شیعتنا من انکر اربعۀ اشیاء: المعراج و المساءلۀ فی القبر و خلق الجنۀ و النار و الشفاعۀ».

سپاس ها
    1
    سپاس شده 1 در 1 پست

امام رضا(ع) فرمود: «هر کس معراج پیامبر(ص) را دروغ بداند، به رسول خدا(ص) دروغ بسته است».

68. حدثنا محمد [بن ابراهیم] بن اسحاق الطالقانی(ره)، قال: حدثنا [احمد بنمحمد بن سعید الهمدانی، عن] علی بن الحسن بن علی بن فضال عن ابیه، عن ابیالحسن علی بن موسی الرضا(ع) انه قال:
    «من کذّب بالمعراج فقد کذّب رسول الله(ص)».

سپاس ها
    1
    سپاس شده 1 در 1 پست

امام رضا(ع) فرمود:
    « کسی که اقرار کند به یکتایی خدا و اینکه خداوند، همتایی ندارد و ازصفاتی که شایسته او نیست، او را پاک و منزه بداند، اقرار کند که خداونددارای حول، قوۀ، اراده و مشیت است و خلق و امر دارد و صاحب قضا و قدر استو اینکه کارهای بندگان خدا، مخلوق خداست و به خلق تقدیری نه تکوینی.
    و شهادت دهد که محمد(ص) پیغمبر خدا است و امیرالمومنین علی(ع) و ائمه بعداز او، حجت*های خداوند هستند و دوستان آنها را دوست بدارد و از گناهانبزرگ دوری کند و به مسئله رجعت اعتراف نماید و دو متعه: حج و زنان رابپذیرد و معراج و سوال قبر و حوض کوثر و شفاعت را قبول داشته باشد و قبولکند که بهشت و جهنم هم اکنون وجود دارند و پل صراط، ترازو، برانگیختن ازقبرها، دوباره زنده گشتن، حساب و جزا حق است، چنین شخصی مومن حقیقی است واز شیعیان اهل بیت(ع) است».

69. حدثنا عبد الواحد بن محمد بن عبدوس العطار النیسابوری(رض).
    قال: حدثنا علی بن محمد بن قتیبۀ، عن الفضل بن شاذان، قال:
    قال: علی بن موسی الرضا(ع):
    «من أقرّ بتوحید الله و نفی التشبیه عنه و نزّهه عما لایلیق به و أقرّبانّ له الحول و القوۀ و الارادۀ و المشیۀ و الخلق و الامر و القضاء والقدر و انّ افعال العباد مخلوقۀ خلق تقدیر لا خلق تکوین و شهد انّ محمدا(ص) رسول الله و انّ علیا و الائمّۀ بعده حجج الله و والی اولیاءهم [وعادی اعداءهم] و اجتنب الکبائر و اقرّ بالرجعۀ و المتعتین و آمن بالمعراجو المساءلۀ فی القبر و الحوض و الشفاعۀ و خلق الجنۀ و النار و الصراط والمیزان و البعث و النشور و الجزاء و الحساب فهو مومن حقّاً و هو منشیعتنا اهل البیت».

سپاس ها
    1
    سپاس شده 1 در 1 پست

[JUSTIFY]پیغمبر خدا (ص) فرمودند:
    «هر کس مخلصانه (لا الهَ الاّ اللّه) بگوید، بهشت برای او است و اخلاص (لا الهَ الاّ اللّه) آن است که از محّرمات دوری کند.
    [/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY]70. حدثنا ابی(ره)، قال: حدثنا سعد بن عبدالله، عناحمد بن محمد و الحسن بن علی الکوفی و ابراهیم بن هاشم، کلهم عن الحسین بنسیف عن سلیمان بن عمرو، عن مهاجر ابوالحسن عن زید بن ارقم، عن النبی(ص)قال: من قال «لا اله الا الله» مخلصا دخل الجنة و اخلاصه بها ان یحجبه «لااله الا الله» عما حرم الله عزّوجلّ.[/JUSTIFY]

+ پاسخ به موضوع
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 3 4 5

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربران خواننده این موضوع : 1